گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
روادید کار

رواديد باحق كار

رواديد باحق كار، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى به منظور اشتغال به كار در ايران صادر مىگردد. ضرورى است طرف ايرانى دعوت كننده قبلا" نسبت به اخذ مجوز كار از طريق ارگانهاى مربوطه و مجوز نهایی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام نمايد. ضمنا" افراد فوق مى توانند پس از ورود به ايران جهت خانواده خود درخواست رواديد نمايند.

زمان لازم جهت صدور روادید یك هفته می باشد.

 

مدارك لازم:

یک نسخه پرسشنامه صدور رواديد فرم شماره 2 (دعوتنامه صادره از شركت یا سازمان ایرانی)

شماره مجوز صادره از وزارت امور خارجه ج.ا. ایران

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

دو قطعه عكس 4 * 3 جديد با زمینه سفید

پرداخت بهاى رواديد به حساب کنسولگري  جمهوری اسلامی ایران - باکو و ارايه رسيد آن - ضمناً بهای روادید به هیچ عنوان قابل برگشت نمی باشد.

* در صورت درخواست ارسال گذرنامه از طریق پست ، ضمیمه نمودن پاكت تمبردار سفارشی با نشانی گیرنده الزامی است. 

 

  تاریخ : 2009/09/23

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران